ROK 2016

V roce 2016 budeme zatím pořádat tyto akce:

16. 4. - veřejný trénink pro jezdce, kteří si chtějí nanečisto vyzkoušet ZZVJ, po tréninkou připravíme i jízdu zručnosti pro děti, Jízdárna Novotnův Dvůr
22. 4. - ZZVJ (zkoušky základního výcviku jezdce), Jízdárna Novotnův Dvůr
28. 4. - Svod klisen pro zápis do plemenné knihy, Jízdárna Novotnův Dvůr
16. 7. - Jezdecké hobby závody, Závodiště u přehrady
6. 8. - Oficiální jezdecké závody, SPV (skokový pohár Vysočiny), Závodiště u Přehrady
18. 9. - Jezdecké hobby závody, Závodiště u přehrady
2. 10. - 26. ročník Chovatelského dne ve Vilémově

V neděli 15. 5. 2016 se sešli členové klubu a společně poblahopřáli Janu Schwarzovi k 80. narozeninám.

V neděli 3. 10. 2016 se konal 26. ročník Chovatelského dne ve Vilémově. Sami jsme do Vilémova vyrazili a to s Lamíkem a s Twiggy. Zúčastnili jsme se přehlídky, průvodu městem, odpoledne jely Verča Šťastná a Verča Machová jízdu zručnosti a Eliška Cyrusová s Lamíkem parkur 60 cm. Bylo pěkné počasí a pršet naštěstí začalo až ke konci.

Dne 6. 8. jsme uspořádali Oficiální jezdecké závody o cenu města Havlíčkův Brod a kvalifikaci na SPV. Na rozdíl od červencových Hobby závodů pro mladé jezdce, byly vypsány soutěže pro jezdce pokročilé do stupně L a S. Soutěžící se tak snažili o kvalifikaci do finále SPV, které bude v září v Žirovnici . Závodů se zúčastnili jezdci podle kategorií od dětí až po dospělé jezdce. Účast byla dobrá zvláště v soutěžích do stupně L. Dobré výsledky zaznamenali jak jezdci domácí tak z Humpolce a z Čejova.

V sobotu 16. 7. jsme pořádali Hobby závody na závodišti u přehrady v Havlíčkově Brodě. Závody začínaly soutěží pro mladé jezdce, kteří zajeli jízdu zručnosti. Následovaly parkury stupně ZZ, ZM, Z a ZL. Přálo nám počasí a celé závody proběhly v klidu a pohodě.

Výsledky jednotlivých soutěží najdete na stránkách ČJF - oblast Vysočina.

28. 5. v sobotu jsme se účastnili závodů v Proseči pod Křemešníkem spadajících pod SPV (Skokový pohár Vysočiny). Ester Schwarzová s Twiggy čistě přejely soutěž stupně ZM, poté však v soutěži Z byly diskvalifikovány kvůli pádu jezdce. Petr Vodvárka s Unitou se však v obou soutěžích Z a ZL umístili ve velké konkurenci na 9. místě.
V sobotu 14. 5. se pár našich členů účastnilo hobby závodů na Květnově. Závody byly úspěšné. V soutěži do 80 cm se umístila na 6. místě Ester Schwarzová s Twiggy, a v soutěži do 100 cm se na 2. místě umístil Petr Vodvárka s Unitou a na 5. místě Ester s Twiggy.
V pátek 22. 4. se u nás na statku v Novotnově Dvoře konaly ZZVJ. Letos byly zkoušky opravdu povedené. Účastníků bylo 20 a všichni je úspěšně složili.